Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. február 13. 11:27

Varga Judit és férje elválnak

Az igazságügyi miniszter alig kéthetes vagyonnyilatkozatában még férj és feleségként szerepeltek. Vargáék a Facebookon azt írták: semmilyen, a magánéletüket érintő hírre nem reagálnak.

Hirdetés

Másfél évtizeddel a megismerkedésük után elválik egymástól Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter, az állami tulajdonú Diákhitel Központ vezérigazgatója, írja a Blikk. A lap arról is ír, hogy legutóbb karácsonykor készítettek riportot a családról, amikor még szerintük semmi jele nem volt annak, hogy rossz lenne Varga és férje kapcsolata, sőt, ennek ellenkezőjét tapasztalták. A lap fel is teszi a drámai kérdést: miért játszották el a boldog családot?

Hogy mi lehet a válás oka, arról a bulvárlapnak nincs információja, azt írják, hogy csütörtökön keresték az üggyel kapcsolatosan az Igazságügyi Minisztériumot, de sem tőlük, sem Varga Judittól nem kaptak választ.

A Blikk ugyanakkor megjegyzi, hogy Varga Judit és Magyar Péter a miniszter kevesebb mint két héttel ezelőtt leadott vagyonnyilatkozatában még házastársakként szerepeltek, amiből a lap arra következtet, hogy a szakítás nemrég történt.

Vargáról és férjéről januárban derült ki, hogy CSOK-támogatásból újították fel Balatonhenyén található nyaralójukat, pedig a CSOK az otthonteremtést szolgálná. Varga és férje akkor azzal védekeztek, hogy mikor felvették a támogatást, még úgy tervezték, hogy a 151 lakosú balatoni településen telepszenek le, jegyzi meg a 444.

Varga Judit és férje szombaton délelőtt a miniszter Facebook-oldalán tettek közzé egy posztot, ebben azt írják, semmilyen, a magánéletüket érintő kérdésre nem kívánnak válaszolni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Varga Judit igazságügyi miniszter Orbán-kormány vagyonnyilatkozat házasság miniszter válás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés