Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 11. 17:36

Szegedi üzem is lehet az Év Gyára, több mint ötven új munkahelyet teremtenek

A 2015 óta minden évben megrendezett versenyben a szűkített listára került Szeged egyik legmodernebb gyára.

Hirdetés

Az üvegfeldolgozással foglalkozó CE Glass (korábban Szilánk) a Szeged külterületén található üzemegységével legjobbak közé került az Év Gyára versenyben azzal, hogy

szűkített listára jutott a „legjobb menedzsment folyamatok” és a „termelés” kategóriákban a kis- és közepes vállalkozások között.

A családi vállalkozásként alapított CE Glass továbbjutása rendszeres fejlesztéseiknek és dinamikus fejlődésüknek köszönhető – olvasható a gyár közleményében. Azt írják, idén

egy több milliárd forintos beruházás részeként új csarnokrésszel és innovatív gépekkel bővítik az üzemet, amivel több mint ötven új munkahelyet is teremtenek, és a dél-alföldi régió gazdasági növekedéséhez is hozzájárulnak.

Az Év Gyára verseny kétfordulós, ezt követően az ipari szektorban elismert szakemberekből, döntéshozókból álló zsűri  – szakértők és a kategóriatámogatók képviselőinek bevonásával  – a helyszínen, személyesen ismerkedik meg a gyár munkafolyamataival. A végső döntést májusban hozza meg a zsűri.

A versenyt 2015 óta minden évben az iparral és technológiával foglalkozó GyártásTrend magazin hirdeti meg. Évről évre a legjobb hazai üzemeket keresik, akik formálják az ipart, a munkáltatói kultúrát, és képesek új értéket teremteni az itthoni piacon. Mindezek a jelenlegi rendkívüli időszakra tekintettel különösen fontosak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: CE Glass Év Gyára feldolgozó ipar gyár GyártásTrend magazin vállalkozás vállalkozásfejlesztés Szilánk
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés