Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Mozizgatunk: Száz percen át nézni egy párkapcsolati veszekedést talán még soha nem volt ennyire jó! Megnéztük a Malcolm és Marie-t, aminek Rév Marcell volt az operatőre
Művház 2021. február 10. 21:45

Mozizgatunk: Száz percen át nézni egy párkapcsolati veszekedést talán még soha nem volt ennyire jó! Megnéztük a Malcolm és Marie-t, aminek Rév Marcell volt az operatőre

Heti mozis podcastünk legfrissebb részének vezérfilmje a Netflix új, kétszereplős drámája, amiben Denzel Washington fia, és a csaj az Eufóriából végig veszekednek. Azért néztünk mást is, és ezekről is megmondjuk, amit meg kell mondani.

Hirdetés

A Mozizgatunk legutóbbi részében beígértük, hogy ezen a héten szó lesz a Donnie Darkóról, de aztán ezt mégis a jövő hétre halasztottuk, hogy miért, az kiderül a friss adásból, amiben helyette viszont beszélgetünk a következő új, vagy nem annyira régi filmekről:

Gedzo a minden adásban előkerülő százas listáról megnézte A sárkány közbelépet (1973), ami Bruce Lee utolsó filmje, és lényegében egy shaolin James Bond-film, valamint a Gonosz halott (1981) című horrort, ami lista ide vagy oda, borzalmas.

Mindezek után beszéltünk hosszan a Netflix pár napja bemutatott drámájáról, a Malcolm és Marie-ről, amit Sam Levinson rendezett és írt, és összessen két szereplője van, John David Washington és Zendaya, akik egy filmrendezőt és a csaját alakítják, és 106 percen keresztül veszekednek egy kaliforniai házban egy filmbemutató után, fekete-fehérben.

A filmet Rév Marcell fényképezte, és annyira sűrű, hogy elsőre talán kicsit nehéz is befogadni a folyamatos párbeszédek és monológ miatt, viszont remek a zenéje, baromi stílusos az egész, és olyan párkapcsolati problémákat is feszeget, ami nemcsak éppen a sztárság felé igyekvő fiatal hollywoodi fekete filmeseknek lehetnek ismerősek. A filmet nagyon ajánljuk mindenkinek, az adásban azt is részletesen elmondjuk, hogy a fentieken túl még miért!

Most nem nem játszunk!

Az adásból az is kiderül, hogy miért nem. 

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: mozizgatunk mozizgatunk podcast film Hollywood mozi Netflix podcast Gedzo Kovács M. Norbert streaming Bruce Lee John David Washington Malcolm és Marie Sam Levinson Zendaya Rév Marcell Borat Sacha Baron Cohen horror
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés