Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Miért akar széles körű szja-mentességet a Jobbik? A kormány bábjai lesznek az alapítványi egyetemek? Újabb szög a kormánykritikus média koporsójába a Klubrádió ügye? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. február 9. 17:55

Miért akar széles körű szja-mentességet a Jobbik? A kormány bábjai lesznek az alapítványi egyetemek? Újabb szög a kormánykritikus média koporsójába a Klubrádió ügye? – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal Jakab Péter, Deák Dániel és Szalay Dániel a vendégek. Aki kérdez: Balogh Judit.

Hirdetés

Minden kedden és szerdán este Téma címmel hírháttérműsor látható a Szeged Televízióban, közvetlenül a híradó után.

Az adás témái:

  • Egyre többen kerülnek a tönk szélére, a többi között a járvány miatt. Sok család ma már a számláit is alig tudja fizetni. A Jobbik ezért azzal a javaslattal állt elő, hogy mindenki kapjon személyi jövedelemadó-mentességet, akinek a fizetése nem éri el a magyar átlagbér szintjét. Vendég: Jakab Péter, a Jobbik elnöke.
  • A szegediek kétharmada elutasítja a Szegedi Tudományegyetem alapítvánnyá alakítását, közben Stumpf István kormánybiztos azt nyilatkozta a Telexnek: nem akarja, hogy a kormány bábjaivá váljanak az új rendszerben az egyetemek. Vendég: Deák Dániel, a Budapesti Corvinus Egyetem kutatóprofesszora.
  • Vasárnap elnémul a Klubrádió, a bíróság úgy döntött elveszi tőlük a frekvenciát. A rádió elnöke szégyenteljesnek és antidemokratikusnak nevezte a döntést. Vendég: Szalay Dániel, a Média1 tulajdonos-főszerkesztője.

A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget.

A teljes adás:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánló Balogh Judit hírháttér műsor Jakab Péter Jobbik műsor Szeged Televízió Téma tévé tv
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés