Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 8. 09:49

Letiltotta a városháza Szabó Bálint belépőkártyáját

Közleményben indokolják a döntést.

Hirdetés

Íme szó szerint a városházi közlemény.

Nem zaklathatja tovább az önkormányzat dolgozóit Szabó Bálint!

„Szabó Bálint egy héten át folyamatosan vegzálta, zaklatta a szegedi polgármesteri hivatal dolgozóit, az önkormányzat köztisztviselőit, ezért 2021. február 8-ától, hétfőtől a hivatal letiltotta a belépőkártyáját.

Szabó rendszeresen elállta az ajtókat, az épület bejáratát, feltartotta a folyosón közlekedőket, lökdöste a hivatal munkatársait, engedély nélkül rátört a dolgozókra, élőfelvételeket készített az emberekről, hangosan szirénázott az irodák előtt a megafonjával. Erőszakos fellépésével folyamatosan akadályozta a polgármesteri hivatal munkáját.

A dolgozók és a városházára érkező vendégek biztonsága, a hivatali rend helyreállítása, a zavartalan munka folytatása érdekében a hivatal megvonta az agresszívan viselkedő önkormányzati képviselőtől a belépési engedélyét. A Kiss Ernő utcában található képviselői irodaházba azonban továbbra is szabadon bejárhat, ha a munkáját szeretné végezni.

Szabó Bálintot február 4-én ítélték egy év próbaidőre tettleges becsületsértés vétsége miatt, miután 2016-ban a polgármester titkárnőjére rátörte az ajtót, fellökte őt. A hivatal a belépőkártya felfüggesztésével kívánja megakadályozni, hogy hasonló vétségre kerülhessen sor a jövőben.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés