Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 8. 08:08

Repülje végig a Tiszavirág Sportuszodát!

Képriport
Az Axefly Vision Szeged legújabb ékszerdobozában röptette drónját: így biztos, hogy kevésszer láthatjuk az új sportuszodát.

Hirdetés

Február 2-án megkapta a használatbavételi engedélyt a Tiszavirág Sportuszoda: aznap sajtóbejárást is tartottak Botka László polgármester, valamint a vízilabda-szövetség vezetői, a kétszeres olimpiai bajnok elnök, Vári Attila és a háromszoros olimpiai aranyérmes alelnök, Molnár Tamás részvételével.

Akkor Vári Attila és Molnár Tamás együtt jelentette be, az első hivatalos vízilabda-mérkőzés, az uszodaavató február 20-án lesz Magyarország válogatottja Szerbiával meccsel; a két csapat a szombati találkozó előtt egy hetet együtt készül a Tiszavirágban.

Kattintson fönti képünkre, nézze végig Iványi Aurél és Szabó Luca hatalmas galériáját a Tiszavirág Sportuszodáról!

Az uszoda kívül-belül gyönyörű, de a szépségét most különleges nézőpontokból is megnézheti: az Axefly Vision drónja körberepülte az egész uszodát, belül is. Nézze meg milyennek látta Petrács Alex a Tiszavirágot! Egyúttal ajánljuk a Szeged Podcast legfrissebb adását is: Gedzo és Kovács M. Norbert vendégei Nagy Katalin, az uszoda üzemeltetését végző Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetője és Csanádi Zoltán, a Szeged Pólus Fejlesztési Nkft. Ügyvezetője voltak, akik mindent elmondtak az adásban az uszodáról, annak építéséről.

Nagyon várjuk, hogy feloldják a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat. Egyből megyünk az uszodába!

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: AxeflyVision Botka László Molnár Tamás Tiszavirág Sportuszoda uszoda Vári Attila vízilabda úszás
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés