Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Így nőtt ki a földből a szegedi Tiszavirág Sportuszoda: Anikó rendszeresen lefotózta az erkélyéről az építkezést, most pedig összerakta egy videóba az egészet
Szegeden 2021. február 6. 08:17

Így nőtt ki a földből a szegedi Tiszavirág Sportuszoda: Anikó rendszeresen lefotózta az erkélyéről az építkezést, most pedig összerakta egy videóba az egészet

És milyen jól tette! Nézze meg, hogyan épült fel Szeged új sportuszodája!

Hirdetés

Pénteken késő este került fel a Facebookra az alábbi videó, amiben fényképek peregnek egymás után, a képeken pedig Szeged új sportuszodájának építése látható egészen a kezdetektől, sőt, a kezdetek előttől.

A videót a saját fotóiból készítő Lengyelné Domány Anikó néhány éve úgy gondolta, ha már úgyis az Etelka sor mellett lakik, az erkélyéről pedig jó a rálátás az egykori SZEOL-pálya környékére, időnként készít egy-egy képet onnan az uszodaépítkezésről.

Anikótól megtudtuk, hogy a legelső fotót még jóval a munkák kezdete előtt, 2014-ben készítette, majd néhány 2016-os kép is látható a videóban, aztán ahogy megindult az építkezés és belelendültek a munkások, ő is úgy fotózott egyre többet, a legtöbb kép 2019-ben és 2020-ban készült.

A fotók készítésében nem volt különösebb rendszer, nem is határozta el előre, hogy ezekből egyszer majd egy összeállítást készít, Anikó simán csak kiállt az erkélyre és fotózott, amikor úgy érezte.

„Csak azért csináltam pár képet, hogy majd meg tudjuk mutatni az utókornak, milyen volt itt régen, és mi lett belőle” – mondja, rajtunk pedig nem múlik, hogy segítsünk neki ebben.

Aki pedig kíváncsi egy csomó érdekes részletre az új uszodáról, az építéséről, és arról, miként fog működni, amikor majd a járványügyi korlátozások feloldásával megnyithat, annak a Szeged Podcast legfrissebb adását ajánljuk.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: sportuszoda Tiszavirág Sportuszoda új fedett uszoda uszoda építkezés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés