Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Most a szülőket várják a képernyők elé: akinek felvételiző gyereke van, ne hagyja ki!
Szegeden 2021. február 5. 17:56

Most a szülőket várják a képernyők elé: akinek felvételiző gyereke van, ne hagyja ki!

Online szülői értekezletre várja a Szegedi Tudományegyetem az érdeklődőket szombaton fél 11-től. Az ünnepélyes köszöntő után az érdeklődők megtudhatnak mindent a beiratkozás, a felvételi eljárás menetéről, és a szegedi egyetemben rejlő lehetőségekről.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt idén online formában tartja meg szokásos felvételi előtti szülői értekezletét a Szegedi Tudományegyetem február 6-án délelőtt.

Az érdeklődők tematikus chatszobákba kapcsolódhatnak be, ahol számukra fontos információkat tudhatnak meg az egyetem képviselőitől.

A programok kezdetén a szülőket, oktatókat, és a középiskolásokat fél 11-kor Gellén Klára köszönti. Az egyetem oktatási rektorhelyettesének általános tájékoztatójából mindent megtudhatnak az érdeklődők az SZTE előnyei mellett a nemzetközi EUGLOH konzorciumról is, amelynek öt külföldi egyetemmel együtt a szegedi is tagja.

A tájékoztatóból kiderül, hogy milyen hazai és külföldi ösztöndíj lehetőségek állnak a diákok rendelkezésére a Szegedi Tudományegyetemen.

Az egyetem képviselői délelőtt 11 órától tematikus chatszobákban várják az érdeklődőket. A párhuzamosan zajló online szobákban kérdezni lehet a hazai és határon túli diákok beiratkozásáról, de az érdeklődők feltehetik kérdéseiket a kollégiumokkal kapcsolatban is.

A szülői értekezleten bemutatják az SZTE tehetséggondozó programját, a Junior Akadémiát, emellett pedig a hazánkban egyedülálló online oktatási platformot, a Courserafor SZTE-t is.

Az online napon többek között az SZTE+ ösztöndíjról is szó lesz, amelyet az egyetem a felvételiző diákoknak nyújt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: nyílt nap online online szülői értekezlet Szegedi Tudományegyetem felsőoktatás SZTE
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés