Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 2. 16:40 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden, vendég: Pál József, lemondott szenátor

Fél nyolckor kezdődött a Szeged Televízió hírháttérműsora, műsorvezető Balogh Judit hírigazgató.

Hirdetés

Február 2-án ezekről a témákról lesz szó.

  • Forrnak az indulatok a Szegedi Tudományegyetemen a modellváltás miatt. Vendégünk lesz a Témában többek között Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője és Pál József a szavazás után lemondott szenátor is, aki egyébként a Fidesz egyik helyi alelnöke, és úgy szavazta meg az SZTE alapítványi fenntartását, hogy nem erre kapott mandátumot. Megkérdezzük, miért.
  • Mi lesz veled nyár és mi lesz a nyári fesztiválokkal?! A legtöbb szervező azt mondja, annyi az idei nagy fesztiváloknak is, ha márciusban nem tudják elkezdeni szervezni őket. Vendégünk lesz a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője, Kolonics Erika.
  • Újraéled a 3T? Tűrt, Tiltott, Támogatott – a rendszerváltás előtti rezsim rettegett kategóriáira sokan emlékeznek. Most újra meg kellett élnünk, hogy a kormány által pénzelt raktárkoncertek egyik zenekarát azért cenzúrázták, mert szidni merte az Orbán-rendszert. A zenekar most feltöltötte a teljes koncertet, a cenzúrázott részekkel együtt. A Hétköznapi Csalódások zenekar frontemberével, Megyeri Ferenccel beszélgetünk.

Az adást élőben láthatják a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán, illetve ebben a cikkbe is befrissítjük, amint elkezdődik a műsor.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit felsőoktatás Keresztes László Lóránt Kolonics Erika LMP – Magyarország Zöld Pártja Pál József Szeged Televízió Szegedi Ifjúsági Napok Szegedi Tudományegyetem SZTE Téma Borbiró András raktárkoncert zene Fidesz járvány könnyűzene koronavírus pandémia szenátus szenátusi ülés világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés