Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: milyen orosz vakcinára van engedély? Új Világ Néppárt Pálinkás Józseffel: csatlakoznának az ellenzéki összefogáshoz. Négy százalék béremelés elég bármire?
Szegeden 2021. január 27. 17:48 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: milyen orosz vakcinára van engedély? Új Világ Néppárt Pálinkás Józseffel: csatlakoznának az ellenzéki összefogáshoz. Négy százalék béremelés elég bármire?

Fél nyolckor kezdődik a Szeged Televízió hírháttérműsora, műsorvezető Balogh Judit hírigazgató.

Hirdetés

Korábban írtuk:

Január 27-én ezekről a témákról lesz szó.

  • Lassan már senki sem tudja, hogy milyen orosz vakcinát engedélyezett az országos gyógyszerészeti intézet. Kiderült, ugyanis, hogy a klinikai vizsgálatban nem ugyanolyan összetételű készítményt vizsgáltak, mint ami most forgalomba kerülhet. A hiányos dokumentumok eredménye egyelőre csak néhány felmondott szakértő, de még mindig nem tudjuk, végül milyen oltóanyagból vásárolhat a kormány kétmillió darabot. Erről is kérdezzük Falus Ferenc korábbi országos tisztifőorvost.
  • Újabb törpepárt vagy a bizonytalanokat és a kiábrándult fideszes szavazókat megszólítani képes komoly erő lesz az Új Világ Néppárt? Ez a legnagyobb kérdés az egykori akadémiai elnök, Pálinkás József pártja körül. Az Új Világ most betársulna az ellenzéki összefogásba. Pálinkás Józseffel beszélgetünk.
  • Mire elég a négy százalékos minimálbéremelés – merül fel a kérdés, miután a Nemzeti Bank közzétette: három és fél százalékos inflációt várnak idén. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden fillérnyi emelést elvisz az áremelkedés. Hogy a kialkudott béremelést miért nem fogadta el a Magyar Szakszervezeti Szövetség, arról Kordás Lászlóval beszélgetünk, de téma lesz az is, hogy a pedagógusoknál milyen feszültséget okozhat a garantált bérminimum emelése. A Témában Tarnay Attila lesz a vendégünk.

Az adást élőben láthatják a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán, illetve ebben a cikkbe is befrissítjük, amint elkezdődik a műsor.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit béremelés Falus Ferenc járvány koronavírus minimálbér Pálinkás József pandémia Szeged Televízió Téma vakcina védőoltás világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés