Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. január 27. 14:21

Az Abigél fiatal művészei lesznek a második Musical Villamos fellépői

Vasárnap délután 2 órakor ismét útjára indul a Musical Villamos. Az ötven perces műsort az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged. A Budapesti Operettszínház két művésze, Pacskó Dorka és Cseh Dávid Péter szórakoztatja majd a közönséget otthonaikban.

Hirdetés

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert énekesekkel. A villamos a műsor ideje alatt nem szállít utasokat, de az előadás területi korlát nélkül az egész országban ingyenesen elérhető lesz a Facebookon.

Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok élőben is hallhatják a musical irodalom legszebb dalait.

Ezekben a megállókban csendülnek fel a dalok:

  • 14:00 Szeged Plaza
  • 14:10 Széchenyi tér
  • 14:20 Szeged Nagyállomás
  • 14:35 Széchenyi tér
  • 14:45 Európa Liget

A Operettszínház két fiatal énekese, Pacskó Dorka és Cseh Dávid Péter lesznek vasárnap a villamos „utasai”

Pacskó Dorka az évadban megkapta Kis Mari szerepét az Abigél című musicalben (fotók: Palladium Szeged)

Pacskó Dorka még gyerekszereplőként került a Cirkuszhercegnő nagyoperettbe, majd a Valahol Európában című darabban is játszott.

A Budapesti Operettszínház Musical együttesének művésze olyan darabokban volt látható, mint a Régi nyár, Lady Budapest, Dorian Gray, Ének az esőben, Nők az idegösszeomlás szélén, és a Szegény Dzsoni és Árnika.

Ebben az évadban megkapta Kis Mari szerepét az Abigél című musicalben, amit karácsonykor online streamelt előadás keretében láthattak a nézők.

A darabban Cseh Dávid Péter alakította Kalmár Péter tanár úr szerepét, akivel most együtt szállnak fel a Musical Villamosra szórakoztatni a kedves nézőket.

A Marsallbot-díjas Cseh Dávid Péter

Cseh Dávid Péter már 2008-ban szerepelt a Pécsi Nemzeti Színház Légy jó mindhalálig című darabjában, 2014-től rendszeresen szerepel a Budapesti Operettszínház előadásaiban. 2017-ben kapta meg első főszerepét, Quasimódót, A Notre Dame-i toronyőr című musicalben.

Ugyanezen évben övé lett az Évad legígéretesebb fiatal tehetségének járó Marsallbot-díj.

Dávidot többek között a Puskás, a musical, a Titanic, a Rómeó és Júlia, Abigél és az Elfújta a szél musicalekben láthatta eddig a közönség, az idei évadban pedig A Szépség és a Szörnyeteg című musical szörnyetegeként is bemutatkozott.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: villamos zene koncert Musical Villamos online Palladium Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés