Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. január 22. 16:12

Csúcsbeállításra készülnek a szegedi kosarasok

Szezonbéli 13. győzelmükért lép pályára Naturtex-SZTE-Szedeák szombaton a Pécs ellen. Ezt az eredményt eddig csak egy alkalommal sikerült elérniük. A rájátszásba már biztos bejutott a csapat, mostantól a minél jobb helyezés elérése fontos.

Hirdetés

Zsinórban hét győzelem után egy váratlan és egy várható vereséget szenvedett a bajnokságban a Naturtex SZTE Szedeák együttese. Legutóbbi mérkőzésükön újra győzelmet arattak a Kaposvár ellen.

A vezetőedző, Szrecsko Szekulovics szerint kötelező volt a csapat számára a győzelem. A játékosaival elégedett volt a tréner, ahogy fogalmazott: „végig kézben tartották a mérkőzést, keményen küzdöttek és mind támadásban, mind védekezésben felülmúlták ellenfelüket.”

A mutatott játék alapján bizakodva várhatják a hétvégi összecsapást. Szekulovics szerint, a Pécsnek nagyon jó játékosai vannak, sokkal nehezebb lesz ellenük nyerni. Elsősorban a védekezésen és a lepattanók megszerzésén múlik a győzelem.

A vezetőedző kiemelte, a bajnokság indulásakor a fő célkitűzés a rájátszásba jutás volt, ezt már biztosan teljesíteni fogják. Innentől kezdve minél jobb eredményt szeretnének elérni.

Olasz Ádám szerint is elsősorban a védekezésre kell sokkal jobb odafigyelnie a csapatnak annak érdekében, hogy meglegyen az idei szezon 13. győzelme. Ez eddig csak egyszer, a 2016-2017-es szezonban sikerült a csapatnak. A center szerint ez a csúcsbeállítás is extrán motiválja a játékosokat.

Legutóbb hazai pályán is szoros meccsen mindössze négy ponttal nyertek Olaszék, de ahogy ő is elmondta, mindent megtesznek a győzelemért.

Fotó: szte-szedeak.hu

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kosárlabda Naturtex-SZTE-Szedeák országos bajnokság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés