Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ha hatvan év feletti kínaiakat nem oltanak be Kínában az ott gyártott vakcinával, akkor mi miért akarunk belőle vásárolni?
Szegeden 2021. január 20. 14:46 Forrás: Szeged Televízió

Ha hatvan év feletti kínaiakat nem oltanak be Kínában az ott gyártott vakcinával, akkor mi miért akarunk belőle vásárolni?

Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció Európai Parlamenti képviselője hangsúlyozza, a kínai vakcinát az európai gyógyszerügynökség nem engedélyezi, már csak ezért sem kellene beszerezni belőle.

Hirdetés

A Szeged Televízió Téma című műsorában az EP-képviselője elmondta Brüsszelben teljes az egység abban, hogy csak a bevizsgált vakcinákat használják. Rónai Sándor nem érti, miért ragaszkodik Orbán Viktor a kínai védőoltásokhoz.

– Olyan vakcinát, amelyet a gyógyszerügynökség nem engedélyez, olyat ne használjunk Magyarországon! – hangsúlyozta Rónai Sándor. Az EP-képviselője szerint a Fidesz szavazói is teljesen el vannak bizonytalanodva amiatt, hogy a kormány tagjai minden nap képesek megcáfolni a korábbi nyilatkozataikat.

Rónai Sándor EP-képviselőt Balogh Judit hírigazgató kérdezte.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Demokratikus Koalíció járvány koronavírus pandémia Rónai Sándor Szeged Televízió Téma vakcina védőoltás világjárvány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés