Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. január 18. 18:22

Melyik az évtized könyve? Várják a tízes listákat a Merítésnél!

A Merítés-díj szépprózával foglalkozó zsűrije keresi az elmúlt évtized legjobb kortárs magyar szépirodalmi prózakötetét!

Hirdetés

A zsűritagok listái mellett most bárki összeállíthatja saját tízes listáját a kedvenc köteteiből. A saját listájukat összeállító olvasók között nyereménykönyvek is gazdára találnak majd.

Így lehet részt venni a játékban:

  • Állítsa össze a saját tízes listáját a 2010 és 2019 között magyar nyelven, magyar szerzőtől, első kiadásban megjelent szépprózai kötetekből! Ehhez itt talál segítséget.
  • Tegye közzé a listát akár a Molyon az Irodalmi díjak zónában, akár egy másik felületen (Facebook, Instagram, Goodreads, saját blog vagy bármi egyéb)! Ne felejtse el használni a #merítéslista és #azévtizedkönyve hashtageket!
  • A listát a linkkel együtt küldje el üzenetben a meritesdij2010.19@gmail.com e-mail-címre az azévtizedkönyve tárgymegjelöléssel! Ha Moly-tag, az üzenetben adja meg a molyos azonosítóját is!

Beküldési határidő: 2021. február 1. éjfél

Mindenki csak egy listát küldhet. A zsűri fenntartja a jogot, hogy a szavazás kiírójaként a szavazás tisztaságát megsértő eredményt felülbírálja.

A nyerteseket e-mailben értesítik, és amennyiben egy héten belül nem kapnak választ, újabb nyertest sorsolnak ki helyette.

A beküldött listákat összesítik, és február folyamán kihirdetik a legtöbb szavazatot kapott tíz könyv címét, illetve ezzel párhuzamosan a zsűri minden jelenlegi és egykori tagjának szavazata alapján összeállt tízes listát is.

A felhívás teljes szövege a Merítés-díj honlapján olvasható.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: irodalom könyv kortárs irodalom Merítés-díj
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés