Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Online nyílt napokon kínál 380 szakon lehetőséget a továbbtanulásra a szegedi egyetem
Szegeden 2021. január 18. 14:15

Online nyílt napokon kínál 380 szakon lehetőséget a továbbtanulásra a szegedi egyetem

A legfontosabb felvételi tudnivalókkal, a teljes képzéskínálattal és hasznos információkkal várják idén az online térben az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem karai nyílt napjukon. Az SZTE új, Nyílt nap weboldala is rengeteg hasznos információval szolgál az egyetemre készülő diákoknak.

Hirdetés

A Szegedi Tudományegyetem mind a 12 kara meghirdette online nyílt napját, hiszen a pandémiás helyzet miatt idén így a legbiztonságosabb az érdeklődők tájékoztatása.

Az egyetem 12 kara több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás formájában szeptembertől.

Az internetes felületeken a karok lehetőséget biztosítanak az általános tájékozódásra, az egyetem képzési kínálatának megismerésére, ugyanakkor a résztvevők informálódhatnak – többek között – a hallgatók tanulmányait segítő ösztöndíjakról, a nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrier lehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól.

Első kézből tudhatnak a követelményekről, de bepillanthatnak a hallgatói élet sokszínűségébe is. Kérdéseiket is feltehetik online a karok képviselőinek.

A kari nyílt napok időpontjait és bővebb információt itt találhatnak az érdeklődők.

A Szegedi Tudományegyetem az online Educatio Kiállításon is részt vesz január 21-23. között. Így akik még több információra kíváncsiak, látogassanak el erre az online eseményre is, miután ingyenesen regisztráltak.

A Szegedi Tudományegyetem központi Online Nyílt Nappal is készül január 28-án, ahol a képzéseken kívül

  • a kollégiumokkal,
  • a hallgatói juttatásokkal,
  • és a felvételi eljárással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket is

feltehetik az érdeklődők.

Február 6-án pedig a szülőket szólítja meg az intézmény az online szülői értekezleten.

Addig is számos információ várja a leendő hallgatókat az egyetem nyílt nap weboldalán.

A továbbtanulásra készülő diákok tájékoztatása mellett, a weboldal célja az is, hogy a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is részletes információt adjanak az egyetemi képzésekről.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás felvételi nyílt nap online online szülői értekezlet Szegedi Tudományegyetem

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés