Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szédüljön bele a havas Dóm tér és a téli Szeged látványába ezzel a drónvideóval!
Szegeden 2021. január 18. 13:23

Szédüljön bele a havas Dóm tér és a téli Szeged látványába ezzel a drónvideóval!

Fogadalmi templom, Tisza, árvízi emlékmű, madártávlat, plusz pörgés-forgás = Látvány!

Hirdetés

Az már egy ideje nyilvánvaló, hogy Petrács Alex nagyon szeret a drónjával játszadozni, azt pedig különösen szereti, ha Szegedet örökítheti meg vele. Éppen ezért, történjen nagyjából bármi a városban, ami egy kicsit is látványos, szinte biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan jönni fog egy AxeflyVision-videó, amin vérmérsékletétől függően lehet ámuldozni.

Most sem történt ez másképp.

Alexet ezúttal a hétvégi havazás ihlette meg, ami nem túl meglepő, hiszen ez a természeti jelenség egyre ritkább Szegeden, pláne olyan mértékben, hogy a hó meg is maradjon a tereken, épületeken. A drón ezúttal a Dóm tér fölött körözött, szó szerint, de olyan lendülettel, hogy ember legyen a talpán, aki nem szédül legalább egy kicsit bele a látványba.

A videó végére jutott egy kis Tisza, árvízi emlékmű, majd a város madártávlatból, és mire véget ér, arról is meggyőződhetünk, hogy Alex ügyesen tud átrepülni a drónjával még viszonylag szűk helyeken is. És naná, hogy ez is látványos!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: árvízi emlékmű AxeflyVision dóm Dóm tér drón légifotó templom Fogadalmi templom légi felvétel havazás látványosság tél látvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés