Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. január 14. 11:30

Orbán Viktor egykorvolt focista fia, Gáspár egy brit katonai akadémián tanult a HM ösztöndíjasaként

A Telex számításai szerint körülbelül negyvenmillió forintba került a kilenc hónapos képzés. Két másik magyar is részt vett rajta.

Hirdetés

A Telegraph az oka mindennek. Talán soha nem derül ki az, Hogy Orbán Gáspár Angliában elit katonai kiképzésen vett részt a Honvédelmi Minisztériumösztöndíjasaként, ha nem lenne hagyománya annak, hogy a lap mindig beszámol azokról a Sovereign's Parade ceremóniákról, amelyeket évente háromszor tart végzős hallgatóinak a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS). A Telex számolt be róla, a január 1-jei lapszámban Orbán Gáspár neve is olvasható – a lapban ekkor a december 11-i ceremóniáról számoltak be. A lap azt is írta

„alig két hónappal azután, hogy Orbán Gáspár letette az esküt és hivatásos katonává vált, máris megkezdhette tanulmányait a brit katonai elit iskolában.”

A 2020. december 11-i Sovereign's Parade

Orbán Gáspár már tavaly májusban végzett, de a járvány miatt végül csak most, decemberben rendezték meg a Sovereign's Parade-et, amelyen a miniszterelnök fiát is köszöntötték – erről a Népszava számolt be.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: honvédelmi képzés Orbán Gáspár Honvédelmi Minisztérium katonaság Sovereign's Parade
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés