Szegeden 2021. január 13. 17:50

Kemény mínuszok jönnek, Szegeden is kinőtt a hőgomba a Kossuth Lajos sugárúton

Nyakunkon a kemény tél, ma már mínusz közeli fokokat mutattak a hőmérők, a napokban pedig egy Szibériából érkező frontbetörés miatt még jobban bekeményít az időjárás. Az MVM Next Zrt. a leglátogatottabb hét irodája elé most hőgombákat helyezett ki, Szegedre is jutott belőlük.

Hirdetés
Hirdetés

Nálunk a Kossuth Lajos sugárúton lehet melege az utcán várakozó ügyfeleknek, reméljük, csak a hősugárzótól és nem a számlától.

A társaság irodáiban ugyanis továbbra is biztosított a személyes ügyintézés, de az ügyfelek a koronavírus-járvány miatt nem tartózkodhatnak a várókban. Ezért Szeged mellett Budapesten Debrecenben, Miskolcon, Kecskeméten, Cegléden és Érden kültéri hősugárzókat helyeztek ki.

A szegedi iroda előtt várakozók máris nagy örömmel fogadták a szolgáltató kezdeményezését.

A társaság ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy az ügyfélszolgálati irodákban személyesen ügyeket intézni továbbra is csak előzetes időpont-egyeztetéssel lehet, és a hőgombák mellett is tartani kell a távolságot egymástól.

Mindent az ügyfelekért, akiknek köszönhetően az MVM 54 milliárd forint adózott eredményt ért el 2019-ben (fotók: Iványi Aurél)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: áramszolgáltató járvány tél ügyfélszolgálat MVM Next Zrt.