• Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Kevés szomorúbb kép és közlemény van ennél: Orbán Viktor a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőivel egyeztetett
Túl a városon 2021. január 11. 19:43

Fontos feladatok várnak Orbán Viktor brüsszeli harcostársaira, és most már Szájer József nélkül kell küzdeni.

Hirdetés

Mindig a „minden rendben” fotók a legszomorúbbak, amikor pár kép erejéig valakik úgy tesznek, mintha jól állna az a bizonyos széna.

Pedig a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának nagyjából semmije sem áll jól.

A lövészárkok veszélyesen mélyek, az ellenfél belőtte azokat, a Néppártban is nehéz a helyzet, lassan a kipontozódás fenyeget, Orbán Viktor és Deutsch Tamás is sárga lappal kénytelen becsúszva szerelni, miközben szexorgiáról, ereszcsatornán, droggal a hátizsákjában menekülő képviselő miatt kell gúnyos pillantásokat majd elviselni.

És akkor még ott vannak a közleményben megemlített „kihívások”: a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság, amit csak a kormánynak és a fideszes önkormányzatoknak van joguk érezni, az ellenzéki vezetésű településeknek nem; a vakcina-beszerzés nehézkessége, ami még mindig messze sokkal kevésbé nehézkes, mint a kísérlet alatt álló orosz vakcina; a Brexit következményei, amit az Orbánnal szimpatizáló euroszkeptikus haverpárt tagjai, az UKIP-esek hoztak össze; a bevándorlás állítólagos brüsszeli ösztönzése, amire azért szépen rárímel az ötvenezer magyarországi letelepedési kötvényes, akikről senki nem tud semmit.

Csak néhány a problémák sorában.

(Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Deutsch Tamás Európai Parlament Fidesz Orbán Viktor Szájer József