Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Se tűz, se energia nem volt a Szedeákban, főleg a második félidőben nem: Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco 71–83 (24–26, 18–11, 12–25, 17–21)
Ziccer 2021. január 11. 06:53

Se tűz, se energia nem volt a Szedeákban, főleg a második félidőben nem: Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco 71–83 (24–26, 18–11, 12–25, 17–21)

Képriport
A fantasztikus győzelmi sorozata után sorban a második vereségét szenvedte el a Naturtex-SZTE-Szedeák. A bajnokság egyik legjobb csapata, a Falco ellen rendre kikapnak az ellenfelei, ám ez nemcsak egy egyszerű vereség volt: Srećko Sekulović jobban kibukott a csapatára, mint azt előzetesen sejteni lehetett, sőt olyat is mondott, amit előzetesen senki nem várt tőle.

Hirdetés

Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco 71–83 (24–26, 18–11, 12–25, 17–21)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 18. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Nagy Viktor.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 4, Govens 17/3, Brown 16/6, Dželetović 18/3, Dickey 13. Csere: Olasz, Kerpel-Fronius B., Mayer 3/3, Keller. Vezetőedző: Srećko Sekulović.
Falco: Váradi 18/6, Doktor 2, Benke 12/3, Bruinsma 9/6, Searcy 17. Csere: Perl 15/3, Barac 3, Lake 4, Dancsecs 3/3. Vezetőedző: Gasper Okorn.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Szabó Luca galériáját!

Srećko Sekulović: – Gratulálok a Falcónak, jobbak voltak ma! Gyengén játszottunk, nem vagyok elégedett a mai játékunkkal, ez nem a Szeged volt ma. Sok hibával, energia nélkül játszottunk, egy Falco ellen nem fér bele ilyen hullámzás, 40 perc jó játék kell. Vannak, akiknek nem megy jól, de az nem tetszik, hogy egyéni játékot láttam a csapatomból, vagy én maradok, vagy játékost cserélünk, ez a stílus nem tetszik. Tűz és energia nélkül játszottunk, én azt szeretem, ha mindenki maximálisan beleteszi a magáét, ez pedig az utolsó két meccsen nem működött.

Gasper Okorn: – Nehéz meccsre számítottunk, hiszen a Szeged ellen csak hosszabbításban tudtunk nyerni odahaza, ellenfelünk pedig már nem egy meglepetéscsapat, hanem igenis komolyan kell venni. Úgy érzem, a második félidőben mutatott agresszív védekezésünkkel nyertünk. Tudtuk, hogy a Szeged megpróbál mindent elváltani, ezt csinálták az Alba ellen is, de nem volt időnk erre felkészülni, azonban úgy gondolom, jól oldottuk meg ezt a helyzetet. Sikerült kizárnunk Govenst, aki nem tudta megjátszani a társakat, ez még fontos volt. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert van min javítani, de teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Kerpel-Fronius Gáspár: – Gratulálok a Falcónak! Hiányzott belőlünk az a tűz, ami eddig jellemzett bennünket. Sokszor kicsúszott a kezünkből a labda, rengeteg büntetőt kihagytunk. Energia nélkül egy ilyen csapat ellen nem lehet nyerni, dolgozunk tovább, a következő hazai meccset mindenképp meg szeretnénk nyerni.

Dancsecs András: – A második félidőben jól védekeztünk, jöttek a dobásaink is. Támadásban is jobban felvettük a ritmust, extra helyzeteket is megoldottunk. Olyan előnyt szereztünk ekkor, amit meg tudtunk tartani a végéig. Jó mérkőzést játszottunk, örülök, hogy nyerni tudtunk Szegeden.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kosárlabda Naturtex-SZTE-Szedeák Falco
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés