Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Bő másfél évtized alatt eljutottunk idáig: a Facebook első embere rendszabályozza az Egyesült Államok első emberét
Színes 2021. január 7. 19:29

Bő másfél évtized alatt eljutottunk idáig: a Facebook első embere rendszabályozza az Egyesült Államok első emberét

„Könnyítés”: Donald Trump kis túlzással már futóbolondnak számít, a szónak nemcsak az átvitt értelmében. Ám ettől még igaz: Mark Zuckerberg két héttel meghosszabbítja Donald Trump Facebook- és Instagram-fiókjának letiltását.

Hirdetés

„Meggyőződésünk, hogy annak a kockázata, hogy az elnök továbbra is használni fogja a platformjainkat ebben az időszakban, egyszerűen túl nagy. Ezért az elkövetkező két hétre meghosszabbítjuk a tiltást, amelyet Facebook- és Instagram-fiókjain helyeztünk el, amíg a hatalom békés átadása be nem fejeződik”

– Mark Zuckerberg így járul hozzá ahhoz, hogy legalább a Facebookon és az Instagramon ne őrjönghessen az Egyesült Államok még hivatalban lévő elnöke.

Donald Trump hívei nemes egyszerűséggel megrohamozták Washingtonban a Capitoliumot, erről Merkovity Norbert Amerika-szakértűvel készítettünk interjút.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Amerikai Egyesült Államok amerikai elnök amerikai elnökválasztás amerikai elnökválasztás 2020 demokrata Donald Trump elnök elnökválasztás Facebook Instagram Joe Biden Mark Zuckerberg republikánus

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés