Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Bő másfél évtized alatt eljutottunk idáig: a Facebook első embere rendszabályozza az Egyesült Államok első emberét
Színes 2021. január 7. 19:29

Bő másfél évtized alatt eljutottunk idáig: a Facebook első embere rendszabályozza az Egyesült Államok első emberét

„Könnyítés”: Donald Trump kis túlzással már futóbolondnak számít, a szónak nemcsak az átvitt értelmében. Ám ettől még igaz: Mark Zuckerberg két héttel meghosszabbítja Donald Trump Facebook- és Instagram-fiókjának letiltását.

Hirdetés

„Meggyőződésünk, hogy annak a kockázata, hogy az elnök továbbra is használni fogja a platformjainkat ebben az időszakban, egyszerűen túl nagy. Ezért az elkövetkező két hétre meghosszabbítjuk a tiltást, amelyet Facebook- és Instagram-fiókjain helyeztünk el, amíg a hatalom békés átadása be nem fejeződik”

– Mark Zuckerberg így járul hozzá ahhoz, hogy legalább a Facebookon és az Instagramon ne őrjönghessen az Egyesült Államok még hivatalban lévő elnöke.

Donald Trump hívei nemes egyszerűséggel megrohamozták Washingtonban a Capitoliumot, erről Merkovity Norbert Amerika-szakértűvel készítettünk interjút.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Amerikai Egyesült Államok amerikai elnök amerikai elnökválasztás amerikai elnökválasztás 2020 demokrata Donald Trump elnök elnökválasztás Facebook Instagram Joe Biden Mark Zuckerberg republikánus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés