Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2021. január 7. 11:09 Forrás: MTI

Igazoltatták a kijárási tilalom alatt, akkor vallotta be, két ismerősét is megölte

Szerda este az egyik szegedi kiserdőben történtek a gyilkosságok: a tettes leszúrta két ismerősét.

Hirdetés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfire szerdán 20 óra után figyeltek fel körzeti megbízottak a belvárosban, és a kijárási tilalom megszegése miatt igazoltatták.

A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve a ruházatán lévő vér. Amikor kérdőre vonták, elmondta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét.

A rendőrök megállapították, hogy a feltételezett elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, majd késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

Információink szerint a gyilkosságok Újszegeden, a füvészkert melletti kiserdőben történtek, a gyilkos és az áldozatok is hajléktalanok.

A nyomozók a 31 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Úgy tudjuk, a férfi őrizetbe vételét követően hivatalosan nem tett vallomást.

Frissítés:

Az áldozatok hajléktalanok voltak, a szeged.hu korábbi információit az MTI is megerősítette.

Az állami hírügynökségnek a bűncselekmény helyszínén járt tudósítója szerint a kettős gyilkosság a Szegedi Csillagvizsgáló közelében, egy erdős területen történt.

A közelben dolgozók szerint az egyik áldozat már évek óta a kiserdőben élt, általában másokkal együtt.

A fák között két hulladékból emelt bódé áll, a környékükön használati tárgyak, a fák között kifeszített kötélen száradó ruhákkal.

Csütörtök délelőtt a helyszínelést követően a földön csupán egy véres takaró jelezte, hogy korábban ott bűncselekmény történhetett, írja az MTI.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság gyilkosság rendőrség hajléktalan hajléktalanok hajléktalanság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés