Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. január 1. 10:58

Kőkemény munkában hisz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia új edzője

Nagyon szimpatikus dolgokat mondott Dragan Vukmir, a püspöki csapat új mestere.

Hirdetés

Az egyik legjobb Magyarországon játszó külföldi labdarúgónak számító Vukmir ugyanazt a filozófiát követné a szegediek kispadján, amit játékosként is magáévá tett.

„Az edzői filozófiám, hogy aki nem szeret keményen, kőkeményen dolgozni, az ne focizzon. A foci egy nagyon nehéz munka, ahol mindennap dolgozni kell, mindennap azért kell melózni, küzdeni, izzadni, mindent beleadni, hogy jobb, eredményesebb legyél.

Én ezt képviseltem játékosként is, ezt viszem tovább a kispadon is. Sokszor mondom magamról, hogy ha adnak nekem egy feladatot, ami látszólag megoldhatatlan, akkor nem azon töröm a fejem, hogy ez lehetetlen, hanem megoldom, a falon is átmegyek a megoldásért. A kőkemény munkában hiszek, hiszem és tudom, hogy ez az út a sikerhez vezet. Szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra nagyon fontos szereplő a labdarúgásban a szurkoló” – mondta az újonnan kinevezett edző a Szeged-Csanád Grosics Akadémia honlapjának.

Dragan Vukmir már nagyon várja a szurkolókat a stadionba, mert szerinte a szegediek által megteremtett hangulat hatalmas előny lesz az ellenfelekkel szemben.

„Szeretném, ha egész Szeged, az egész város mögénk állna, és így együtt, közösen, nagyon erősek lehetünk”

– tette hozzá a labdarúgóként a megbízhatóságáról és keménységéről ismert szakvezető. 

Vukmir tervei szerint hétfőn kezdi meg a közös munkát a csapattal. A játékosok megismerése után dönt arról, hogy milyen játékrendszerben küldi majd pályára a szegedieket.

Dragan Vukmir az NB III nyugati csoportjában játszó Bicske TC éléről érkezett a szegedi csapathoz a tavaly május 5-én kinevezett Dobos Barnát váltva. Dobos 23 mérkőzésen ült a Szeged-Csanád Grosics Akadémia kispadján, irányításával 8 győzelem és 4 döntetlen mellett 11-szer szenvedett vereséget a püspöki csapat. A szegediek 21 mérkőzést követően 25 ponttal a 14-ik helyen állnak az NB II tabelláján.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: edző Szeged-Csanád Grosics Akadémia Dragan Vukmir Dobos Barna Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi Egyházmegye

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés