Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Botka László: Használjuk ki ezt a néhány napot, ünnepeljünk biztonságos körülmények között otthon, legközelebbi hozzátartozóinkkal!
Szegeden 2020. december 24. 16:03

Botka László: Használjuk ki ezt a néhány napot, ünnepeljünk biztonságos körülmények között otthon, legközelebbi hozzátartozóinkkal!

Szeged polgármestere karácsonyi köszöntőjében arról is beszélt, olyan nehézségeket, kihívásokat hozott 2020, amire soha korábban nem volt még példa.

Hirdetés

– Engedjék meg, hogy elsőként azoknak mondjak köszönetet, akik most is a frontvonalban dolgoznak a járvány feltartóztatásáért, a betegek meggyógyításáért. Köszönet és hála jár minden szegedinek, hogy ezekben a viszontagságokkal teli időkben helyt álltak – mondta karácsonyi üzenetében Szeged polgármestere.

Botka László külön megköszönte az időseknek, hogy fegyelmezetten betartják a kényelmetlen intézkedéseket.

„Nehéz napokon vagyunk túl, és nehéz napok állnak még előttünk. Az idei karácsonyt másképp, csak szűkebb körben, de azt gondolom, ettől talán még különlegesebbé és értékesebbé válik ez a karácsony. Mindannyian megérdemeljük, hogy az ünnep örömében feloldódva egy kicsit megfeledkezzünk a nehézségekről.”

Szeged polgármestere azt is mondta, hiszi, hogy a veszély elmúltával, a nehézségek leküzdésével, „összetartó városunk, Szeged, erősebb és szebb lesz, mint valaha volt.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László járvány karácsony koronavírus pandémia világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés