Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Nem teszi zsebre Nemesi Pál, amit a szegediektől kap saját oldalán – Gáti Péter jegyzete
Szegeden 2020. december 20. 19:12

Nem teszi zsebre Nemesi Pál, amit a szegediektől kap saját oldalán – Gáti Péter jegyzete

A milliárdos üzletember a Dél-Alföldi régió fejlesztésével kapcsolatban adott interjújában bravúros módon semmilyen konkrétumot nem tudott mondani, de legalább elpuffogtatott egy csomó üres közhelyet.

Hirdetés

Azt gondolhatta, más kormánypárti politikusokhoz hasonlóan ő is megússza egy kis mellébeszéléssel. Csakhogy megint kiderült, a szegedieket más fából faragták, ebben a városban még mindig a teljesítmény számít. Az interjú a Rádió7 műsorában hangzott el, a YouTube-on is elérhető, azt osztotta meg Nemesi Pál saját Facebook-oldalán

A hozzászólásokban az emberek rendesen kiosztották a bukott, „független” polgármester-jelöltet. Szinte mindegyikük azt kérte számon a fideszes kormánybiztoson, hogy mikor kezd végre hozzá a kormány a beígért harmadik szegedi híd megépítéséhez.

Nemesi erre újabb közhelyekkel próbálta leszerelni a fizetett hirdetésére érkező kommentelőket.

  • „A kiemelt projektek kiemelten fontosak.”
  • „Minden felelős vezetőnek rendelkeznie kell stratégiával.”
  • „Remélem minden projekt a lehető leghatékonyabban megvalósul.”

Ilyen és ehhez hasonló semmitmondó hozzászólásokkal szórakoztatta a Nemesi kampánycsapat a Facebookon elégedetlenkedőket. Arra azonban továbbra sincs válasz, mikor kezd hozzá a kormány az ígéretének beteljesítéséhez.

Emlékeztetőül:

Orbán Viktor még a 2018-as országgyűlési választások kampányának hajrájában tett ígéretet Szegednek arra, hogy megépítik a harmadik hidat, a beruházás megvalósításához azonban a mai napig nem kezdtek hozzá. Közben a Fidesz bukott polgármester-jelöltjét a Dél-Alföldi Régió gazdasági fejlesztésével bízta meg az Orbán-kormány. De eddig semmilyen konkrétumot nem sikerült megtudnunk arról, hogyan is lát majd hozzá Nemesi ehhez az egyébként komoly szakértelmet igénylő feladathoz. Egyelőre a kormánybiztosi tevékenységéről annyit tudunk, hogy teljesen összeférhetetlen módon épp az ő cége nyert milliárdos közbeszerzést az ELI mellett felépülő Science Park felépítésére. Végül is örülhet, hogy a szegediek csak a harmadik híd miatt kérték számon…

Alább összegyűjtöttünk néhány kommentet, ahogy ízekre szedik a szegény, öreg fideszes kormánymegbízottat. Íme a kérdések a harmadik az Orbán által beígért harmadik hídról, és Nemesi szerencsétlen kapálózásáról:

Gáti Péter

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: harmadik híd harmadik Tisza-híd interjú komment Nemesi Pál
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés