Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Rangadó nézők nélkül, Cupara megvakította a kékeket: kivédte a szemüket – MOL-Pick Szeged–Telekom Veszprém 24–36 (14–16)
Ziccer 2020. december 17. 20:31

Rangadó nézők nélkül, Cupara megvakította a kékeket: kivédte a szemüket – MOL-Pick Szeged–Telekom Veszprém 24–36 (14–16)

Nagyon várta mindenki ezt a bajnokit, amelyen a második félidőben kiderült, a koronavírus-járvány jobban meggyötörte a Szegedet, mint a Veszprémet.

Hirdetés
Hirdetés

MOL-Pick Szeged–Telekom Veszprém 24–36 (14–16)
K&H férfi kézilabdaliga, Szeged, Városi sportcsarnok, 13. forduló, vezette: Bíró Ádám, Kiss Olivér.
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilović – Källman 1, Bodó 4, Cañellas 1, Heningman, Radivojević 5(2), Gaber, Šoštarić, Bánhidi 4, Kašpárek 3, Bajus, Straňovský, Mačkovšek 5, Bombač 1, Rosta. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Moraes 1, Tønnesen 3, Nilsson 7, Markussen 2, Marguč 6, Štrlek 5, Blagotinšek, Siskarjov, Nenadić 8(2), Mahé, Lukács, Lékai 2, Maqueda 2, Khalil. Vezetőedző: David Davis.
Hétméteres: 3/2, illetve 2/2.
Kiállítás: 8 perc, illetve 6 perc.

Fura volt Kishaver hangját hallani most a sportcsarnokban. Hozta magát, de teljesen máshogy zengett az üres sportcsarnokban, mint mikor négyezer nézőnek kiabál, lelkesít. Ő végig jó volt.

A csapat viszont csak az első félidő közepéig. Onnan egyre inkább csak egy csapat volt a pályán. Az 51. percre, az örök Honthy Hanna-díjas, Szegeden „szeretett” Nenadić hetesével lett tíz gól a különbség, ekkor már mindenki azt várta, legyen végre vége.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Telekom Veszprém

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés