Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Újra kinyitott a posta Klebelsberg-telepen; megroggyant a Fidesz támogatottsága; az Európai Bíróság elítélte a magyar kormányt – Szegedi Híradó, 2020. december 17-én!
Szegeden 2020. december 17. 19:40 Forrás: Szeged Televízió

Újra kinyitott a posta Klebelsberg-telepen; megroggyant a Fidesz támogatottsága; az Európai Bíróság elítélte a magyar kormányt – Szegedi Híradó, 2020. december 17-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Újra kinyitott a Klebelsberg-telepi posta, mostantól hétköznaponként a megszokott nyitvatartással üzemel. Mint ismeretes a nyáron zárták be a Klebelsberg-telepi 17-es számú hivatalt, mert az ingatlantulajdonos felmondta a bérleti szerződést. Ekkor kezdték el az egyeztetéseket az önkormányzattal arról, hogy a környéken élők hogyan érhetik el a postai szolgáltatásokat.
  • Megroggyant a Fidesz támogatottsága a Szájer-botrány után. Legutóbbi felmérésében a Medián Közvélemény-kutató hat százalékpontos csökkenést mért. Az elpártolt szavazók többsége elbizonytalanodott, egyelőre csak kisebb részük ment át az ellenzékhez. A közvélemény változását egy másik szakember is tendenciaszerűnek tartja.
  • Jogellenesen tartották őrizet alatt a tranzitzónákban a Magyarországon keresztül az Európai Unióba érkezett menekülteket a magyar hatóságok, és ezzel megsértették a nemzetközi védelem iránti kérelmüket, valamint a kiutasításhoz kapcsolódó uniós jogszabályokat – mondta ki az Európai Bíróság.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés