Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: kedvezőbbek a járványügyi adatok, megnyugodhatunk? Miért tudnak a csehek akár ötnaponta is ingyen tesztelni? Milyen lesz az idei karácsonyunk?
Szegeden 2020. december 16. 18:00 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: kedvezőbbek a járványügyi adatok, megnyugodhatunk? Miért tudnak a csehek akár ötnaponta is ingyen tesztelni? Milyen lesz az idei karácsonyunk?

Fél nyolckor kezdődik a Szeged Televízió hírháttérműsora, műsorvezető Balogh Judit hírigazgató.

Hirdetés

A december 16-i adásban a következő ügyekről van szó:

  • Néhány napja kedvezőbbek itthon a járványadatok, de vajon megnyugodhatunk-e, hosszabb távon is így maradhat-e ez? Erről beszélgetünk Duda Ernő szegedi virológussal.
  • Miért tud például Csehország bárkit ingyenesen letesztelni, akár öt naponta is ha kéri, miközben Magyarországon mindezért 15–20 ezer forintot kell fizetni? Egy Csehországban élő magyar hölggyel beszélgetünk a tapasztalatairól és kapcsoljuk Havasi Gábort is, a fővárosi önkormányzat egészségügyi tanácsnokát, mert a főváros – kis számban ugyan –, de elkezd ingyenesen teszteltetni a kormány helyett.
  • Milyen lesz az idei karácsonyunk? A járványügyi szakemberek szerint most inkább el kéne felejteni a nagy családi ünnepléseket, de milyen hatással lehet ez pszichésen ez az emberekre? Szabó-Hangya Lilla, szegedi pszichológust várjuk a stúdióba!

Az adást élőben láthatják a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán is. Utólag is megnéhzhetik ebben a cikkben is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Csehország Duda Ernő járvány karácsony koronavírus pandémia Szeged Televízió Téma világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés