Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ez a Téma kedden: női politikusok Novák Katalin kijelentéseiről, angliai magyar orvos az ottani covid-kezelésről, és vírusteszt karácsony előtt
Szegeden 2020. december 15. 17:35 Forrás: Szeged Televízió

Ez a Téma kedden: női politikusok Novák Katalin kijelentéseiről, angliai magyar orvos az ottani covid-kezelésről, és vírusteszt karácsony előtt

A Szeged Televízió hírháttérműsora, benne többek között Chovanecz Kata, Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes. A műsorvezető Balogh Judit.

Hirdetés

A december 15-ei adás témái és vendégei: 

  • A nőknek nem kell ugyanannyit keresniük, mint a férfiaknak – mondta ezt a havi 3 millió forintot kereső fideszes miniszter, Novák Katalin. A párthoz tartozó hölgyek hallgatnak a témában, nálunk viszont elmondja a véleményét a fideszes önkormányzati képviselő Chovanecz Kata, de nem rejti véka alá a véleményét majd a DK-ás Vadai Ágnes sem.
  • Hiába drága, mégis egyre többen szeretnének covid-tesztet csináltatni, hogy megnyugodjanak nem fertőzik majd meg családtagjaikat karácsonykor. Közben Csehországban például holnaptól mindenkinek jár három ingyenes teszt. Az MSZP nálunk is ezt követeli, erről beszélgetünk Kunhalmi Ágnessel.
  • Közben – bár ma éppen kevésbé kétségbeejtőek a halálozási számok, de egyre többen mondják, hogy túl sok beteget tesznek lélegeztetőgépre és onnan már csak nagyon keveseket tudnak levenni. Nagy-Britanniában teljesen másképp kezelik már a covidos betegeket, egy intenzíves osztály magyar orvosát kapcsoljuk Cardiffból.

Az adás élőben látható a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán, valamint itt, ebben a cikkben is, az adást követően pedig bármikor visszanézhető.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Anglia Balogh Judit betegség Chovanecz Kata covid-19 család DK egészségügy fertőzés Fidesz hírháttér műsor járvány járványkezelés karácsony koronavírus Kunhalmi Ágnes MSZP nők Novák Katalin orvos Szeged Televízió Téma teszt tv Vadai Ágnes vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés