Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 15. 13:43

2021. január 7-éig jók a helyközi bérletek

Hagyomány a hosszabbítás, hogy ne legyen akkora zsúfoltság a sorban álláskor, amikor megveszi az ember a következő havi bérletét. Már ha még papír alapon veszi meg ezt, hiszen...

Hirdetés

A vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók 2021. január 5-e helyett két nappal tovább, január 7-éig fogadják el a decemberi dolgozó- és tanuló bérleteket helyközi járataikon. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) intézkedésének célja, hogy megkönnyítse az utasok dolgát az újévben.

A téli szünet utáni iskolakezdéssel megnőnek az utazási igények, és meghosszabbodhat a várakozási idő a jegypénztáraknál január elején. Az utasok színvonalasabb kiszolgálása érdekében az innovációs tárca meghosszabbította a decemberi bérletek érvényességi idejét, további két napot biztosít az új bérletek beszerzésére.

A minisztérium a járványhelyzetben arra biztatja a közlekedőket, hogy ha tehetik, éljenek a szolgáltatók által biztosított elektronikus, online jegyvásárlási lehetőségekkel.

Legkönnyebben ezzel az applikációval lehet megoldani a bérletvásárlást.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlet Innovációs és Technológiai Minisztérium ITM járvány koronavírus közösségi közlekedés pandémia világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés