Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 10. 23:05

Szájer volt az apuci és ruha nélkül menekült – állítja a brüsszeli orgia szervezője

David Manzheley azt állítja, hogy Joz néven mutatkozott be neki Szájer József azon a pénteken. Azért vette be a fideszes EP-képviselőt a szexbuliba, mert kellett egy apuci kinézetű figura is.

Hirdetés

Büszke arra David Manzheley, hogy ő szervezi a legnagyobb és legváltozatosabb meleg orgiákat Brüsszelben. Azt mondja, hogy nála többféle nációból is vannak résztvevők, Szájert is a változatosság és az apucis karaktere kedvéért engedte be az ajtón. Manzheley a daddy szót használja a Telexnek adott videós interjúkor, mi ezt apucinak fordítottuk.

A 29 éves doktori hallgató korábban azt nyilatkozta, kilenc fideszes jár a bulijaiba, de ezt az információt végül senki sem erősítette meg. Végülis mindegy, hány keresztény–konzervatív fideszes szexel az orgiákon, Szájer biztosan ott volt, és

Manzheley szerint, amikor a rendőrök bemenetek a lakásába, a fideszes politikus már meztelen volt, tehát így kellett menekülnie az ereszen át.

„Szájer nagyon szerencsés volt, hogy bejuthatott, mivel szükségem volt a bulin egy daddyre. Mindig kell egy daddy is. A változatosság miatt. Ez miért kell? Hogy sokfélék legyenek: van fekete férfi, ázsiaiak, arabok” – mondta a Telexnek a cseh-izraeli-belga állampolgárságú férfi, aki tagadja, hogy ügynök lenne.

Manzheley azt is állítja, hogy nem őt körözik Lengyelországban, és soha semmilyen büntetőügye nem volt ott, sem Magyarországon vagy Belgiumban.

A férfi állítja, a szobában biztos nem volt már ruha Szájeren, mert mindenki szexelt, tehát a fideszes EP-képviselőnek ádámkosztümben kellett menekülnie, főleg, ha az ablakon át próbált lelépni.

Szájer József fideszes európai parlamenti képviselőt november 27-én fogták el a rendőrök, miközben partidroggal a hátizsákjában, az ereszcsatornán próbált elmenekülni egy orgiáról Brüsszelben. A szexpartit azért fújták le a rendőrök, mert a koronavírus-járvány miatt Belgiumban korlátozták a rendezvényeken résztvevők számát. A híradások szerint az orgián 20 és 30 között lehettek, többségükben férfiak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz orgia Szájer József
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés