Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 4. 16:37

Nem hiszik el a magyarok, hogy sima házibuliban volt Szájer József Brüsszelben

A közmédia szerint Szájer Józsefen nem egy 25 férfiból álló orgia, hanem egy sima házibuli közben ütöttek rajta a rendőrök Brüsszelben. Ezt azonban a magyarok többsége nem hiszi el, derült ki egy friss felmérésből.

Hirdetés

Az Opinio intézet által készített reprezentatív közvélemény-kutatást az Euronews megbízásából 1320 fős mintán, az eredményekből pedig az derül ki, hogy az emberek többsége nem fogadja el a kormányzati narratívát.

A válaszadók többsége hallott Szájer József brüsszeli botrányáról, a diplomások 91 százaléka, a legfeljebb érettségivel rendelkezők 76 százaléka és a szakmunkás végzettségűek 66 százaléka értesült már róla. Csak a 15-19 éves korosztályban és a legfeljebb 8 általánossal rendelkezők között volt ez az arány alacsonyabb, mint 50 százalék.

A magyarok túlnyomó többsége, mintegy 69 százaléka szerint drogfogyasztással egybekötött szexorgián vett részt a fideszes politikus.

8 százalék az enyhébb, melegbuli kifejezést tartja pontosnak, 7 százalék pedig járványügyi korlátozások megszegését választotta. Mindössze 2 százalék véli úgy, hogy a házibuli kifejezést kellene használni az eseményre. Csak 13 százalék volt, aki nem tudott válaszolni a kérdésre.

A felmérés során azt is megkérdezték, mit tartanak a válaszadók a leginkább kifogásolhatónak az üggyel kapcsolatban.

A nagy többség, 65 százalék szerint Szájer az alaptörvény egyik szerzőjeként olyat tett, ami ellentétes annak értékrendjével – ez szerintük a legsúlyosabb probléma az európai parlamenti képviselő orgiázásával.

Érdekes, hogy 14 százalék szerint a leginkább kifogásolható az, hogy elmenekült a rendőrök elől és csak 12 százalék sorolta elsőre helyre a drogbirtoklást. A kijárási korlátozások megszegését 5, a házassági hűtlenséget 3 százalék tartotta a legsúlyosabb kifogásnak.

 

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Brüsszel Európai Parlament extasy Fidesz közvélemény-kutatás orgia Szájer József
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés