Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 4. 12:33

Jöhetnek a mémek: Bayer Zsolt szerint Szájer József egy morális lény

Nagyot ment a tegnapi hírháttér műsorában Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa.

Hirdetés

Bayer előbb bejelentette: nagyjából 20 éve közölte vele egy egykori fideszes harcostársa, hogy azért szeretett Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak, majd védelmébe vette az ereszcsatornán egy 20-25 fős csoportszexpartiról, droggal a hátizsákjában menekülő Szájer Józsefet.

Sőt, Bayer egyenesen morális lénynek nevezete Szájert, majd hozzátette: tudja, hogy rengeteg mém születik majd a megjegyzése nyomán.

„Ami az én számomra a legfájdalmasabb, és legszomorúbb, hogy most rajta keresztül tényleg nemcsak a saját életművét hanem az egész Fidesz-ethoszt próbálják meg kikezdeni” – panaszkodott Bayer úgy, hogy az elmúlt években Mengyi-ügy, Boraki-ügy és Kaleta-ügy is terhelte a Fidesz számláját.

A műsorban az is elhangzott, hogy Szájer harmincéves munkáját nem kellene kidobni azért, mert a fideszes EP-képviselő az ereszcsatornán menekült egy 20-25 fős csoportszexpartiról, droggal a hátizsákjában a járványügyi korlátozások idején.

A fideszes publicista szerint Szájer nem olyan ember, aki a rosszat cselekedte és a rosszat is méltányolta, ő, ha még rosszat is cselekedett, legalább a jót méltányolta – utalt Bayer a Szájer-életműre, aminek szerves része a másság eltitkolása, a hallgatás és melegek jogainak korlátozása az Alaptörvényben.

Bayer Zsolt a másságot „rettenetes démonnak” nevezete.

„Küzdött – nem tudom mióta – a rettenetes démonával, de ettől ő még a világban a jót méltányolta, és azt képviselte, hiába is próbálják most ezt a feje tetejére állítani. Csak nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált. Azt hiszem, hogy ez a tragédiája

– értekezett a fideszes publicista.

Bogár László, aki vendégként szerepelt a műsorban azt azért megjegyezte, szerinte sokkal komolyabban kellene vizsgálni a politikusok alkalmasságát. Szerencsére nem fejtette ki, hogy miként kellene vizsgálni az embereket.

Bayer ezután arról értekezett, a fejét tenné arra, hogy Szájer sohasem drogozott. „Azt a szart valaki beletette a táskájába.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt Fidesz Szájer József
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés