Hirdetés
Túl a városon 2020. december 4. 09:54

Bayer egyik régi haverja kisfiúkkal járt szexelni Thaiföldre

Ezt ő maga jelentette be a Hír Televízió Háttérkép című műsorában. A téma természetesen a Szájer-ügy volt, ennek kapcsán hosszan beszélt az pedofil „egykori harcostársról” Bayer Zsolt. Szájeről azt mondta: „morális lény”.

Frissítés: korábban azt írtuk, a Bayer Zsolt által emlegetett egykori barát és harcostárs fideszes volt, nos, ez nem bizonyított, tehát nem tudjuk, hogy az illető tagja volt-e a Fidesznek egykor, mint Bayer Zsolt, vagy csupán politikai harcostársként tekintett rá, és úgy volt "fideszes".

Ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak” – utalt a lehetséges pedofil bűncselekményre Bayer, aki maga vallotta be, hogy nagyjából 20 éve egy korábbi fideszes barátja és harcostársa bevallotta ezt neki.

„Az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál” – jegyezte meg Szájer Józsefről Bayer, majd rátért a pedofil történetre.

„Egykor volt barátunk, harcostársunk, egy 12 órás autóúton félve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy ő homokos. 12 órára volt szükség, hogy ezt be merje nekem vallani húsz évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől mi még barátok maradunk. Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás nélkül, röhögve mondta, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak.”

Bayer szerint Szájer József nem ilyen, mert Szájer József egy morális lény. A támadói a Fidesz ethoszt próbálják kikezdeni.

„Ez konkrétan pedofília és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását” – reagált Bayer megjegyzésére Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.

Bayer beszédéből ugyanakkor úgy tűnik, mintha a fideszes harcostárs már nem élne, hiszen „Egykor volt barátunk, harcostársunkként” emlegette az illetőt Bayer Zsolt.

A fideszes megmondóember biztos benne, hogy Szájer „a büdös életbe nem szedett drogokat”, az extasyt valaki beletette a táskájába.

A pedofil történet 7 perc 58 másodperctől látható:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt Fidesz pedofília Szájer József Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés