Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 2. 16:59

444: Szájer József is rendezett már szexpartit belgiumi lakásában

A lapnak ezt a pénteki orgia szervezője nyilatkozta.

Hirdetés

David Manzheley 29 éves, közgazdasági diplomával rendelkező férfi volt az, aki a pénteki bulit szervezte. A 444 a De Standaard oldalán találta a szervezővel készült írást.

A pénteki, körülbelül huszonöt fős buli egy kis létszámú összejövetel volt.

David Manzheley a de Standaardban

 

  • Manzheley kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, durván százfős meleg orgiákat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken. Hobbiként, élvezetből, nem pénzkereset miatt.
  • Whatsappon hirdette meg az eseményt a barátai körében, a részvétel feltétele az volt, az az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos.
  • Tízen jelentkeztek olyanok is, akik már átestek a koronavíruson, ők mind elhozhatták egy-egy barátjukat, Manzheley szerint így került a társaságba Szájer József is.
  • A házigazda állítja, a bulijain nincs zene és tánc, ez ellentmond a korábbi híreknek, amelyek arról szóltak, emiatt hívták rájuk a rendőrséget. Manzheley elmondása szerint a bulijai csakis szabad szexről szólnak.

– Ide csakis a szexért járnak. Az óvszer nélküli szexért, férfiakkal. Nők nincsenek jelen. Az egyetlen szabály, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV- vagy koronavírus-pozitívak – magyarázta. Szintén alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük.

Épp ezért nem érti, Szájer József hogyan lehetett felöltözve, amikor elmenekült a rendőrök elől az ablakon kimászva, az ereszcsatornán át.

Manzheley aznap találkozott először a „szakállas férfival”. Szájer arról nem beszélt neki, hogy EP-képviselő, azt viszont elmondta, régóta él Brüsszelben és azt is, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

A szervező azt is elmondta, nem érdekli a politika, így nem is háborodott fel azon, hogy Szájert Magyarországon melegellenesnek tartanak, mint mondta, „ez képmutatás, de nem Szájer az egyetlen képmutató politikus.”

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: EP Európai Parlament Fidesz Szájer József
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés