Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 2. 10:07

Nem hívták meg, mégis elment a brüsszeli orgiára Szájer József

Nyilatkozott a sajtónak David Manzheley, a brüsszeli orgia házigazdája, amin a fideszes európai parlamenti képviselő is részt vett.

Hirdetés

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák, na, meg rózsaszínű szívecskék, pamlagok és egy földre terített matrac – ez fogadta a konzervatív, kereszténydemokrata képviselőt a Blikk tudósítása szerint, amikor megérkezett az első emeleti lakásba. A dekoráció nem volt véletlen, ugyanis a lap szerint 

a rendezvény sokkal inkább volt szexparti, mint megkésett Halloween-buli.

A házigazda az újságíróknak elmondta, eredetileg csak tíz vendéget hívott meg, kizárólag olyanokat, akik már átestek a fertőzésen. Ennek ellenére többen a barátaikkal együtt érkeztek, így került oda a Fidesz-alapító Szájer József is, aki egyébként nem volt meghívva, Manzheley nem is ismerte.

A 29 éves férfi a hatóságok érkezéséről is beszámolt:

„A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót. Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. 

Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?”

Arról is beszélt, hogy a vendégek között számos nemzet tagjai megtalálhatóak voltak, mert kiterjedt közösségről van szó. Azt tagadta, hogy a rendezvényen drogot fogyasztottak volna, azt azonban nem, hogy a buli kifejezetten a szexről szólt.

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel – mondta.

Fotók: Marc Baerts

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Brüsszel Európai Parlament extasy Fidesz orgia Szájer József
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés