Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 1. 17:37

Brüsszeli orgia: Szájer táskájában lehetett a partidrog

Van a kiadott Szájer-közleménynek egy mondata, ami kicsit többet ismeretet annál, mint amit eddig tudtunk. A drogról van szó.

Hirdetés

Eddig a brüsszeli lapok csak arról írtak, hogy a brüsszeli bárban tartott orgián, amin zömében férfiak vettek részt, volt drog is. Nem is tulajdonított ennek nagy jelentőséget senki, magyarul: nincs ezen semmi meglepő. Az viszont már furcsa volt, hogy Szájer József közleményében viszonylag bénán mentegetőzik a drog miatt.

Ezt írja a Fidesz lemondott EP-képviselője: „A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem”.

Nem az övé, és nem tudja, hogy ki és miképp helyezte el – írja. De, hát hova helyezték el? Jöhetne a jogos kérdés.

A választ az újabb sajtóhírek adják meg, miszerint a brüsszeli ügyészség közlése szerint a könnyű drognak minősülő extasy-t Szájer József táskájában találták. 

Ezért írhatta azt fideszes exEP-képviselő, konkrét helyre utalva, hogy „az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el”.

A 444.hu a brüsszeli ügyészség közleményére hivatkozva azt írja, hogy az ereszcsatornán menekülő férfi hátizsákjából került elő a drog. Azt pedig több forrás is állítja, hogy az ereszcsatornán a Fidesz akkor még hivatalban lévő EP-képviselője próbált elmenekülni az illegális szexbuliból. Mivel nem volt nála irat, hazakísérték, ahol a diplomataútlevelével igazolta magát – a közlemény szerint – 1961-ben született S. J. monogramú férfi.

A Népszavának megküldte az ügyészség a közleményt. Ebből idéz a lap:

„2020. november 27-én, pénteken 21 óra 30 perc körül a szomszédok riasztották a rendőrséget a Rue des Pierres környékén található lakásból kiszűrődő zaj és a Covid19-járvánnyal kapcsolatos intézkedések lehetséges megsértése miatt. A lakásban a kiérkező rendőrség mintegy húsz személyt talált. Ellenőrizték a jelenlévők személyazonosságát, közülük kettő, D. O. (1977) és P. B. (1987) diplomáciai mentelmi jogára hivatkozott.” [...] „Egy járókelő jelentette a rendőrségen, hogy látott egy férfit, aki az ereszcsatornán menekült. A férfi keze véres volt, lehetséges, hogy menekülés közben sérült meg. A hátizsákjában kábítószereket találtak. A férfi nem tudta igazolni magát, ezért elkísérték a lakóhelyére, ahol diplomáciai útlevéllel S. J.-ként (1961) azonosította magát.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Brüsszel Fidesz Szájer József drog extasy orgia
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés