Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. december 1. 15:51

Szájer beismerte, hogy ott volt a brüsszeli bárban tartott orgián

Közleményt adott ki Szájer József, a Fidesz korábbi európai parlamenti képviselője, aki vasárnap meglepetésszerűen lemondott tisztségéről. Szájer „házibuliként” emlegeti a szexpartit. Érdekesség: a közlemény rövid idő után eltűnt az oldalról.

Hirdetés

Frissítés 2.0: Korábban azt írtuk, hogy eltűnt Szájer József közleménye, így is volt, legalább egy órán keresztül nem volt elérhető, de fél hat körül újra olvasható. A kiadott szöveget és annak eltűnését is az Index vette észre, ők képernyőmentést is tudtak csinálni róla.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom. Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést.

Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.

Szájer József ”

– írja a közleményében.

 

Szájer azután szólalt meg, hogy belga lapok megírták, ő volt az az EP-képviselő, aki egy huszonötfős orgián vett részt részt egy brüsszeli bár, Le Detour Brussels emeletén vagy alagsorában. A partin zömében férfiak voltak a sajtóhírek szerint. Azt is megírták, a magyar EP-képviselő az ereszcsatornán lemászva próbált menekülni, de elkapták a rendőrök. Az eset pénteken történt, Szájert bevitték a rendőrök a gyülekezésre vonatkozó szabályok megszegéséért.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Szájer József Európai Parlament
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés