Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. november 27. 15:19 Forrás: mti

Kábítószerkereskedőkre csaptak el rendőrök három helyszínen

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök Szegeden. A férfiak közel egy éven keresztül elsősorban amfetamint árusítottak vevőiknek.

Hirdetés

Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a megalapozott gyanú szerint a 40, 41 és 50 éves férfiak társaikkal együtt 2019 végétől egészen elfogásukig kiterjedt fogyasztói kört szolgátak ki a dél-alföldi városban, részükre elsősorban amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek.

A kábítószert maguk vásárolták, majd adagolták, csomagolták, tárolták és továbbértékesítették fogyasztóiknak, legutoljára csütörtökön, amikor a nyomozók egyszerre tartottak kutatást több szegedi, egy békéscsabai és egy mezőberényi ingatlanban - közölte a százados.

A rendőrök több kilogramm kábítószert - marihuánát, amfetamint, a kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. Emellett a vagyonvisszaszerzés érdekében a gyanúsítottaktól több személygépjárművet, karórát és készpénzt is lefoglaltak több millió forint értékben - tudatta a szóvivő.

A három férfit őrizetbe vették, ellenük bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kábítószer kábítószerkereskedő rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés