Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Lehetsz te is angyal, a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító segítségével!
Szegeden 2020. november 27. 11:39

Lehetsz te is angyal, a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító segítségével!

Az ország legmeghatározóbb biztosítási cégcsoportja az NN Biztosító Zrt. és Dél-Magyarország első bohócdoktor alapítványa idén karácsonykor életre hívják a Karitáció Angyalait, melyhez várják a csatalkozni kívánó jótevőket.

Hirdetés

Bárki tagja lehet a Karitáció Angyalainak, aki december 15-ig ellátogat az alapítvány oldalára és ott teljesíti egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát.

Az adományzók a honlapon ki tudják választani, melyik gyermeknek szeretnének segíteni, majd a "Megajándékozom" gombra kattintva egy webshopban vásárolhatják meg számára az alapítván adatbázisa alapján előre kiválaszott karácsonyi ajándékot. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy szállítási címként a Karitáció Alapítvány címét adják meg (6725 Szeged, Kálvária tér 31.)

Az így megrendelt adományokat az NN Biztosító Zrt. munkatársai és a Karitáció önkéntesei fogják kiszállítani a gyerekeknek ünnepi csomagolásban még karácsony előtt.

„A Karitáció Alapítvány valamennyi önkénteses és mi vezetői is úgy érezzük, hogy az idei évben kialakult helyzetben még inkább szükség van arra, hogy figyeljünk egymásra, segítsük egymást. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt hónapokban több száz családnak és egyéb szervezetnek tudtunk segíteni. Ezen időszak alatt rengeteg önkéntes is csatlakozott hozzánk, ami még inkább megerősítette elhivatottságunkat abban, hogy segíteni csak közösen tudunk. Ezért köszönjük az NN Biztosító társaságnak is, hogy csatlakozott kezdeményezésünkhöz! Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük segítségre.” – mondta el Masa Márton alapító

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány ajándék jótékonyság karácsony Karitáció Alapítvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés