Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szabó Sándor: November 4-éig nem csinált semmit a kormány, majd elkezdte sanyargatni az önkormányzatokat!
Szegeden 2020. november 26. 16:57 Forrás: Szeged Televízió

Szabó Sándor: November 4-éig nem csinált semmit a kormány, majd elkezdte sanyargatni az önkormányzatokat!

Hónapok voltak arra, hogy felkészítse a koronavírus-járvány második hullámra a kormány az egészségügyet, és minden szereplőt, aki csak előzetesen fel kellett készíteni, mégsem csináltak semmit – mondta Szeged országgyűlési képviselője a Témában.

Hirdetés
Hirdetés

Ősszel kevésnek és megkésettnek bizonyultak eddig a kormány intézkedései. Szabó Sándor, Szeged MSZP-s képviselője a Témában elmondta, hiába javasolnak bármit a kabinetnek, nem tesznek semmit.

– Javasoltuk, hogy járjon száz százalékos táppénz azoknak, akik megfertőződtek, folyamatosan mondjuk, hogy hosszabbítsák meg az álláskeresési járadékot, miért adnak bértámogatási járulékot – sorolta Szabó Sándor.

Az országgyűlési képviselő úgy gondolja, hogy aki szerint az iparűzési adó elvehető az önkormányzatoktól, az dilettáns és nem ismeri, hogyan működik az önkormányzati rendszer, vagy teljes egészében rosszindulatú, és tönkre akarja tenni az önkormányzatokat.

– Ebből a pénzből mindegyik önkormányzat közfeladatokat lát el – hangsúlyozta Szabó Sándor.

Nézze meg a Téma beszélgetését!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ iparűzési adó koronavírus Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pandémia Parragh László Szabó Sándor Szeged Televízió Téma világjárvány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés