Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szél Bernadett a Témában: Abszurd, hogy az ágykiürítésekkel kapcsolatos adatokat ki kellett pereljük!
Szegeden 2020. november 26. 15:24 Forrás: Szeged Televízió

Szél Bernadett a Témában: Abszurd, hogy az ágykiürítésekkel kapcsolatos adatokat ki kellett pereljük!

Az országgyűlési képviselő állítja, komplett krónikus osztályokat küldtek haza tavasszal a koronavírus-járvány első hullámában. Szél Bernadett a bíróságon tudta kiperelni az adatokat, ezekről beszélt a Szeged Televízió új hírháttérműsorában, a Témában. Aki kérdezte, Balogh Judit hírigazgató.

Hirdetés

Szél Bernadett elmondta, nagyon sok nemtelen történet is kibontakozott az ágykiürítések idején. A képviselő nem tud racionális magyarázatot adni, miért lesz a belügyminiszter, Pintér Sándor „egészségügyi miniszter” veszélyhelyzet idején.

– Egyértelmű, nincs egészségügyi menedzsmentje Magyarországnak. Úgy ért minket a járvány, hogy semmire nincs hathatós kormányzati válasz és segítség. Egy jó egészségügyi miniszterre lenne szükségünk, egy jó szociális minisztériumra. Olyan egészségügyi vezetés kellene, akiknek tudnak hinni az emberek. Egy dologban reménykedhetünk még, az ombudsmani vizsgálatban. Minden kiperelt adatot átadok neki, más jogosítványai vannak, mint egy országgyűlési képviselőnek – hangsúlyozta Szél Bernadett.

Nézze meg a beszélgetést!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit egészségügy Emberi Erőforrások Minisztériuma EMMI járvány Kásler Miklós koronavírus pandémia Szeged Televízió Szél Bernadett Téma világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés