Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mihálik Edvin: Szeged rossz levegőminőségéhez a fűtés éppúgy hozzájárul, mint az ingyenes parkolás
Szegeden 2020. november 25. 11:29 Forrás: Szeged Televízió

Mihálik Edvin: Szeged rossz levegőminőségéhez a fűtés éppúgy hozzájárul, mint az ingyenes parkolás


Hirdetés

Szeged Zöld város programért felelős tanácsnoka felhívta a figyelmet arra, hogy egyáltalán nem mindegy, mivel fűtünk a téli szezonban, hiszen a helytelen fűtési megoldások környezetszennyezőek és az egészségünkre is veszélyesek.

A Téma vendége Mihálik Edvin volt, aki kérdezte, Balogh Judit hírigazgató; a Momentum szegedi frakcióvezetője a koronavírus-járvány kapcsán a vétóról, az országra nehezedő nyomásról is beszélt.

– Nehéz időszak előtt vagyunk, a társadalomban egyre nő a feszültség, és azt is látom az embereken, hogy egyre többen, egyre bátrabban mondják el véleményüket egy-egy kormányzati döntéssel kapcsolatosan. Érzik, hogy valamilyen változásra van szükség, hogy fellélegezhessünk ebből a helyzetből. Érzi ezt egyébként a kormány is, és nagyon bízom abban, hogy végül meg tudnak állapodni az Európai Unióval, addig nem leszünk előrébb, úgy gondolom – mondta Mihálik Edvin.

Nézze meg a beszélgetést!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit fűtés fűtési szezon járvány környezetszennyezés koronavírus Mihálik Edvin Momentum pandémia Szeged Televízió Téma világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés