• Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Kedden a Témában: szigorítanának a választási törvényen, tovább vásárolhatnak az idősek, mint a fiatalok, ront az ingyenes parkolás a levegő minőségén
Szegeden 2020. november 24. 18:12

Kedden a Témában: szigorítanának a választási törvényen, tovább vásárolhatnak az idősek, mint a fiatalok, ront az ingyenes parkolás a levegő minőségén

Ma este is jelentkezik a Téma, a Szeged Televízió új hírháttér műsora Balogh Judittal, este fél nyolctól.

Hirdetés
Hirdetés

Szerdai adásban a következő ügyekről van szó:

  • Tovább szigorítana a Fidesz a választási törvényen, ha átmegy a javaslat, most már biztosan egy listára kényszerül az ellenzék. Vendég: Márki-Zay Péter, aki a Magyar Hangnak azt nyilatkozta: abban reménykedik, hogy kétharmados többséggel vált rendszert az ellenzék, egyébként pedig szerinte, ha az ellenzék nem tudja megoldani, hogy legyen szabad média és a bűnözők bíróság elé kerüljenek, akkor el se induljon! 
  • Mától ismét él az idősek vásárlási sávja. A megadott időpontokban csak ők vásárolhatnak, de egyébként, ha akarnak, mehetnek máskor is. Van-e ennek így bármi értelme? Az embereket megosztja a kérdés, sok szakértő szerint, ennek semmilyen hatása nem lesz a járvány terjedésére. A témáról Kunetz Zsombor egészségügy szakértővel beszélget Balogh Judit. 
  • Nagyon sok városban romlott a levegő minősége, köztük Szegeden  is. Szakmai szervezetek szerint a kormány által – valamiért járványellenes intézkedésnek tartott – ingyenes parkolás bevezetése ezen biztosan nem segít. Vendég: Mihálik Edvin, Szeged Zöld város programért felelős tanácsnoka.

Az adást élőben láthatják a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Szeged Televízió Téma