Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. november 22. 19:49

Vajon ki vezeti a Rogán Antalhoz tartozó Nemzeti Koncessziós Irodát? Jól gondolja! Egy korábbi Rogán-ember

Csonka Ernőnek hívják, bár ez teljesen lényegtelen, mindegy, mi a bábu neve.

Hirdetés

A privátbankár vette észre, hogy lemondott helyettes államtitkára vezeti a Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnökéhez tartozó Nemzeti Koncessziós Irodát (NKI).

„Csonka Ernő ügyvéd, de tapasztalt államigazgatási szakember és részben házon belülről érkezett az elnöki székbe, hiszen 2015 decemberétől 2016 novemberéig (amikor lemondott) a Miniszterelnöki Kabinetiroda gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára volt, de korábban két másik minisztériumban is helyettes államtitkárként dolgozott, illetve a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke is volt” – írja a privátbankár Rogán emberéről.

Ő felel majd a kaszinók koncesszióiért is, amik, ugye, nyitva lehetnek, hiszen nem minősülnek vendéglátó- és szórakozóhelyeknek.

Az NKI-t idén szeptemberben alapították, másfél hónap után lett világos, miért: a kaszinók koncessziós szerződéseit a jövőben már nem Varga Mihály pénzügyminiszter fogja aláírni, hanem Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök. Csakhogy Rogán irtó elfoglalt, ezért tényleg csak a nevét írja majd a lap aljára, épp ezért kellett egy (viszonylag) megbízható ember, aki összefogja az intézményt, amely mindent elkészít a kabinetfőnöknek. Ernő erre alkalmas.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Rogán Antal Csonka Ernő Nemzeti Koncessziós Iroda
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés