Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. november 21. 23:45

Eperjes Károly is elkapta a vírust, de már lassan túl van rajta

A hvg.hu beszélt is a Kossuth-díjas színésszel, aki röviden ismertette az állapotát.

Hirdetés

A hét elején már lehetett arról olvasni, hogy a Kossuth-díjas színész, Eperjes Károly is elkapta a koronavírust. A betegséggel szintén küzdő Böjte Csaba ferences szerzetes írt erről a Facebook-oldalán kedden, azt írta:

„Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!”

A hvg.hu azt írja, a Pesti Magyar Színház, ahol Eperjes több vendégszerepet is játszik, megerősítette a Böjte által írtakat. A színház szerint Eperjes nem a színházban, hanem családjában kapta el a vírust. A színház a betegség miatt miatt lemondta az előadásokat, amikben a színész is szerepelt, mint elmondták, november eleje óta egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt. Eperjes a protokoll szerint két negatív Covid-teszt után veheti fel újra a munkát.

A hvg.hu megkereste magát Eperjes Károlyt is, aki röviden annyit mondott a lapnak a betegségről:

„Már kifelé vagyok belőle.”

A hírről előszőr író Böjte Csabát allapota egyébként romlott, a betegsége elején még csak enyhe tünetei voltak, csütörtökön viszont a lap információi szerint egy budapesti kórházba szállították.

(Nyitókép: MTI/Soós Lajos)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: betegség covid-19 fertőzés járvány koronavírus színész színház vírus Böjte Csaba Eperjes Károly
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés