Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Elbontották a kerítéseket a Stefánia körül, voltak, akik már ki is próbálták a megújult teret, mutatunk néhány fotót a helyszínről
Szegeden 2020. november 21. 20:57

Elbontották a kerítéseket a Stefánia körül, voltak, akik már ki is próbálták a megújult teret, mutatunk néhány fotót a helyszínről

Képriport

Hirdetés

Megújult a Stefánia, a kivitelezők folyamatosan bontják el a kerítéseket, pakolnak össze, vonulnak le a terepről, ahogy ezt mondani szokták szakembernyelven, és hát a sejteni lehetett, hogy abban a jó időben, ami szombaton volt, lesznek, akik máris körbenéznek az eddig lezárt téren, hogy miként sikerült a felújítás. 

Szabó Luca kollégánk is így tett, fogta a fényképezőjét és körbefotózta a megújult teret, és hogy mit látott, milyen most a Stefánia, azt a fenti képre, vagy ide kattintva bárki megnézheti.

A Móra Ferenc Múzeum körül még állnak a kerítések, hamarosan viszont azokat is lebontják, és ahogy az időjárás engedi, a jövő héten beiüzemelik a múzeum előtti vadonatúj szökőkutat is.

Az új szökőkút próbaüzeméről nemrég Nagy Sándor alpolgármester osztott meg egy mobilos videót, a Szeged Podcast heti adásában pedig vendégeinkkel körbejártuk, milyen volt a régi és milyen lesz az új kút, ami egyben akár nézőtérként is funkcionálhat majd. Az adás itt hallható:

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás Stefánia Zöld város program Belváros Móra Ferenc Múzeum szökőkút
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés