Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Csokit és számítógépet is oszt idén a Mátrix Közhasznú Alapítvány, várják a felajánlásokat
Szegeden 2020. november 20. 10:35

Csokit és számítógépet is oszt idén a Mátrix Közhasznú Alapítvány, várják a felajánlásokat

Két felhívást is közzétett a Mátrix Alapítvány, egyik kezdeményezésükkel beteg gyerekeket, a másikban pedig hátrányos helyzetben élőket segítenek.

Hirdetés

A kórházak gyermekosztályainak látogatásai során a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai, bohócdoktorai és önkéntesei csokoládét is osztanak. Ehhez kéri a szervezet óvodai csoportok és általános iskolai osztályok segítségét "Szeretetcsoki" elnevezésű csokoládé gyűjtő akciójának keretében. A csoportoknak minél több tábla csokit kell összegyűjteniük és beküldeniük az alapítványhoz. Azokat a csoportokat, akik a legtöbb édességet juttatják el a Mátrix Alapítványhoz, értékes díjakkal jutalmazzák 2021. január közepén:

  • az első helyezett 250 ezer forint,
  • a második 150 ezer forint,
  • a harmadik 100 ezer forint díjban részesül.

Az alapítvány ezzel egyidőben meghirdette a "Számítógép Álom" elnevezésű programját is, amelynek kereténe hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz használt számítógépeket, laptopokat, táblagépeket és más okos eszközöket. A programra a bohocdoktor.com oldalon lehet jelentkezni. 

Aki pedig segíteni szeretne, azt arra kérik, hogy juttassa el az alapítványnak a használaton kívüli számítógépét, vagy okos eszközeit, amelyeket karbantartás után a rászorulók között fognak szétosztani.

Apró tettünkkel csodát tehetünk, gyermekek felzárkózását segíthetjük elő

– írják a felhívásban.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány csokoládé jótékonyság Mátrix Alapítvány számítógép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés