Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Négy-öt nap alatt lehet bevetni az ELI kórházi ágyait, ha baj lenne; minden drágul, folyamatosan – Szegedi Híradó, 2020. november 19-én!
Szegeden 2020. november 19. 19:00 Forrás: Szeged Televízió

Négy-öt nap alatt lehet bevetni az ELI kórházi ágyait, ha baj lenne; minden drágul, folyamatosan – Szegedi Híradó, 2020. november 19-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Négy-öt napra van szükség ahhoz, hogy az ELI is bevethető legyen a koronavírussal fertőzött betegek ellátásába. A lézerközpont vezetője elmondta: készenlétben vannak, ha az egyetem klinikai központjától hívást kapnak. Ha ott már nincs több szabad ágy, azonnal aktiválják a rendszert és pár napon belül képesek betegeket fogadni jelenleg ötvenhat ágyon.
  • Egyre többen fognak nyomorban élni – ezt mondta Híradóknak Róna Péter közgazdász. Jóval többet fizetünk az élelmiszerekért, zöldségekért, gyümölcsökért, de még a húsért is, mint tavaly ilyenkor. Miközben folyamatosan egyre mélyebbre kell nyúlni a zsebünkbe, ha csak enni vagy alapvető szükségleteinket szeretnék megvásárolni, egyre többen válnak munkanélkülivé is a koronavírus-járvány miatt.
  • Történelmi tettre készül Nagy Péter. A háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes szegedi súlyemelő, a hétvégén zsinórban tizenhatodik magyar bajnoki címét szerezheti meg, amivel egyedülálló rekorder lenne a sportág hazai berkein belül. Bár állítása szerint nincs csúcsformában, mindenképpen az aranyérem lesz a célja a tatai viadalon.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés