Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. november 18. 17:40

Forgalomkorlátozás és útlezárás lesz a Bakay Nándor utcában

Csatornaépítés miatt a héten átalakul a forgalmi rend a Bakay Nándor utca környékén, a lezárások miatt a 7 és a 7A jelzésű trolibuszok is terelőútvonalon közlekednek majd.

Hirdetés

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatása szerint 2020. november 18. és 20. között, tehát ezen a héten szerdától péntekig, illetve jövő hét elején, 23-án és 24-én a félpályás közlekedés lesz a Bakay Nándor utcában. A hétvégén, november 21-én és 22-én pedig teljes útzár várható a munkálatok ideje alatt.

Az útszakaszon a trolibuszok sem közlekedhetnek, ezért a hétvégén a 7 és 7A járatok a következő megállóhelyeket érintik:

  • Széchenyi tér felé:
    • Bakay Nándor u. (végállomás) – Volánbusz Zrt. – Kenyérgyári út – II. kórház – Kálvária tér – Londoni krt. – Londoni krt. (Bakai Nándor u.) majd eredeti útvonalon a Széchenyi tér végállomásig.
  • Bakay Nándor u. felé:
    • Eredeti útvonalon a Londoni krt. (Bakay Nándor u.) megállóhelyig, majd Kálvária tér – II. kórház – Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál utca) – Volánbusz Zrt. – Vásárhelyi Pál u. – (Bakay Nándor u.) majd eredeti útvonalon a Bakay Nándor u. végállomásig.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bakay Nándor utca csatorna felújítás forgalmirend-változás forgalomkorlátozás SZKT terelés trolibusz útlezárás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés